Min väg hit

Vägleda och Inspirera

 

 

 

 

Gilla Vägleda och inspirera på Facebook:

 

 

Min väg hit

Jag har en lång och gedigen bakgrund inom vård och omsorg, inom olika områden, där mitt genuina intresse för människor samt andliga livsfrågor kom fram mer och mer. Jag har alltid varit lite av en filosof och varit nyfiken på de stora livsfrågorna. Min resa inom det andliga satte fart ordentligt med några kurser i Reikihealing (år 2000-2002) hos Yvonne Blicker

Sen fortsatte jag att utbilda mig till Reikimaster (2006). Under tiden hade jag även påbörjat olika mediala personliga utvecklingskurser hos olika mediala mentorer och inspiratörer. Som allesamman har gett mig olika nycklar till mitt nuvarande mediumskap. Några av mina lärare har varit Kicki Johansson, Terry Evans, Anna-Lena Vikström, Hasse Nyander, Vivi Linde, samt Helena-Magdalena Ivekrans.

Utöver det mediala området har jag gått utbildningar kring änglar, djurkommunikation, astrologi, drömtolkning, olika healingkurser samt andliga lärarkurser, hos olika lärare: Agneta Oreheim, Birkan Tore, Ulrika Nykvist, Dag Lindlöf, Yvonne Blicker, Kristina Åslund samt Eleonor Magnusson. Och nu senast, 2015, diplomerad regressionsterapeutsutbildning hos Anette Johansson i Kungälv.

Alla dessa människor har betytt enormt mycket och gett mig viktiga nycklar på min mediala samt personliga utvecklingsresa genom livet :)

Stort tack till er <3

 

Gunilla Falk,

Medium, Healer, Regressionsterapeut, Andlig vägledare och inspiratör

 

 

Min resa in i den mediala/ andliga världen, har varit både lång, krokig och full av många upplevelser, insikter, törnar, besvikelser och lärdomar som gett mig den erfarenhet jag har idag. För det är ju så, att det vi går igenom i livet, formar oss till den människa vi är, samt valt att vara här i jordelivet.

Att vara medial, innebär inte alltid en dans på rosor. Många gånger har jag blivit ifrågasatt av omgivningen, om det jag känner, hör eller ser. Är det inte bara fantasier tro..? Och min intuition har varit under utveckling hela livet, för vi blir aldrig fullärda.

Men den andliga vägen har alltid "ropat" på mig, och gjort sig påmind, vare sig jag ville eller inte. För mig är "det andliga" numera ett kall. Den delen, är en väldigt stor del av mig som jag varken vill eller kan vara utan.

Så långt tillbaka som jag kan minnas, sen barnsben, har jag haft olika oförklarliga upplevelser. Jag både såg, kände in samt hörde olika andar och energier i min omgivning. Det påverkade mig otroligt mycket. Jag upptäckte också, väldigt snart dessvärre, att min närmsta omgivning inte alls upplevde detsamma som mig... Det var otroligt jobbigt, som barn, att inte ha någon att dela sina upplevelser med. Till slut valde jag att försöka bortse från det andliga, som ständigt pockade på min uppmärksamhet. Det innebar ännu mer jobbiga upplevelser, kan jag se med facit i hand, nu efteråt. Det som är en naturlig del av din själ, är nämligen väldigt svårt att bortse ifrån. Det innebär att du förnekar delar av dig själv...För mig en väldigt stor del. Vilket gjorde att jag själsligt mådde otroligt dåligt under flera år.

Efter några års villovägar från den andliga banan, blev jag i tonåren intresserad av astrologi. Jag fördjupade mig i planeternas påverkan på oss med stort intresse. Där började min nya mediala resa ta fart igen, och därmed vägen in i mitt inre.